Mindezt egy mosolyért teszem (anya-lét kérdezz - felelek)
2017.05.08.
Szeretek, szeretek, szeretek. Ez mélyen női működés. Beosztok, megoldok, összerendezek. Folyamatosan. Ez NŐI működés? Akkor is vele vagyok gondolatban, szívemben picit, ha nincs a közelemben. Teljesen női működés. Költségvetek, számolok, időben ott lenni, nyomásban vagyok.

Ezt eltanultam a pasitól, női működés? Feláldozok, éhséget, pisit tartogatok, gyengédségre sóvárgok. Ez az volna? Lazulás csak akkor, ha megtervezem, megszervezem, gondosan előkészítem. Ez anyai üzemmód, az kétségtelen... Már nem is emlékszem, milyen volt régen az élet, Őelőtte. Ez valami hormonális emlékezet törlés, női varázslat?

Spontaneitás vagy a teljes koncentráció, belefeledkezés százaléka egyenlő a nullával az életemben. Ezt soha nem fogom tolerálni, igazán női működés. Szuszogása, finom puhasága, kicsi kezének érintése minden búmat elfújja. Húha, ez csupa női. Én nem áramlok magammal, engem áramoltat egy kétéves, hol van a töredezett énem, össze fog-e illesztődni valamikor?

Női kétség volna? Folyton valakinek az igényeire, testi, lelki épségére koncentrálok, magamé mindig a második, urambocsá, inkább sokadik. Ez teljesen az! Megjavítok, összeszerelek, fenntartok. Ez női működés a 21. században? Ábrándozok, és máris a következő kis csemetét vágyom érezni pocakomban. Hm, ez a hormonális női működés veleje? Továbbképződök, fejlődök, állandóan épülni akarok. Ez mennyire kifacsarodott női minőség? Ami korábban fontos volt, eszembe sem jut.

MINDEN MEGVÁLTOZOTT.

Ez örökké tartó női működés? Folyamatos idő, pénz, energia felhasználás nyomásban élek. Ez mikor volt női működés? Zokniszedeget, kakáááááááááááás bodyt sikálok, rábeszélek egész álló nap. Fáj kimondani, de ez biztosan női működés. Problémamegoldok, ehhez erőforrásokat teremtek. Naaaaaah, ez mennyire női működés? Nyaralást tervezek, beszerzek hetekig, aztán végig aggódom. Gyanúsan az! Részletesen beszámolok, mikor, mit evett, mennyit szaladgált a nagy réten...

Ez tuti női működés! Minden kisgyermek láttán valószínűtlen melegség önti el szívem. Ezt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire női. Aggódok, aggódok, aggódok. Ez biztosan az! Mindezt egy mosolyért teszem. Szívünk mosolyáért. Kicsikém és az anyai szívem mosolyáért.
Hozzászólások