GYIK

Kik vehetnek részt a játékban? elolvasom!

Bármely bejelentett magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött személy részt vehet a játékban, aki elfogadja a játékszabályzatot és az adatvédelmi tájékoztatót.

Mi a játék célja? elolvasom!

A játék célja, hogy tervezz egy olyan pólópárt, aminek egyik darabját édesanyádnak vagy nagymamádnak készíted, a másikat pedig magadnak. A pólókon megfogalmazhatod személyes üzenetedet, amiket ikonokkal díszíthetsz, de választhatsz kész grafikáink közül is. Ha a szerencsés nyertesek között leszel, megvalósítjuk az általad tervezett 2 pólót és kipostázzuk neked. Az így kapott pólók egyikét odaajándékozhatod édesanyádnak vagy nagymamádnak, anyák napja alkalmából.

Tipp: Törekedj arra, hogy a 2 póló érezhetően egy összetartozó párt alkosson! Meríts ötleteket kész grafikáinkból, amiket a tervezőfelület 2. lépésénél, az ikonok között találsz meg.

Hogyan tervezzek pólót? elolvasom!

Keresd meg a tervezőfelületet a Tervezz pólót menüpontban! A bal oldalon láthatod a pólót, amire a szövegek és ikonok fognak kerülni, a jobb oldalon pedig a szerkesztő panelt a szerkesztési lehetőségekkel.

Először saját pólódat tervezheted meg, de könnyedén tudsz váltogatni saját és édesanyád pólója között a szerkesztő panel tetején található „saját pólód” és „édesanyád pólója” opciók kiválasztásával.

Minimum egy szót vagy egy ikont helyezz mindkét pólóra, mert csak így tudod őket elmenteni. Írd be a személyes üzenetedet maximum 40 karakterben, és válaszd ki a betűtípusát, majd tegyél maximum 10 ikont a pólóra. Ha megtetszett valamelyik, kész grafikáink közül is választhatsz! A pólóra helyezett szöveget, ikonokat és kész grafikákat a körülöttük található nyilak segítségével tudod méretezni, forgatni, illetve a kuka ikonra kattintva törölni.

Ha elégedett vagy a műveddel, regisztrálj, vagy jelentkezz be az oldalra, fogadd el a játékszabályzatot, és mentsd el a pólókat! A moderátorok 24 órán belül átnézik az alkotásaidat, és ha rendben találják, közzéteszik az oldalon, amiről email-ben is értesítenek. Amennyiben pólóterved nem felel meg a szabályzatnak, és azon további módosítások szükségesek, arról is értesítünk e-mailben.

Mit tehetek a pólókra? elolvasom!

Csak a tervezőfelületen megadott eszközökkel szerkesztheted a pólók felületét, tehát felirat és ikon vagy kész grafika kerülhet rájuk, a játékszabályzatban leírtak szerint.

Hogyan tudom módosítani vagy törölni a mentett pólótervet? elolvasom!

Pólótervedet módosítani vagy törölni az Újratervezem gombbal tudod, amit a Galéria/Szavazás vagy az Adatlapom menüpontokban találsz meg. Az Újratervezem gombra kattintva két opció közül választhatsz:

• ha módosítod a tervet, akkor az elmentett pólók újra betöltődnek a szerkesztő felületre és szabadon módosíthatod rajta a szöveget, ikonokat vagy grafikát,
• de ha az Újratervezem gombra kattintasz, akkor töröljük régi tervedet és teljesen újat kell készítened.

Fontos: Amennyiben részt veszel a közönségszavazáson, és módosítod meglévő
pólótervedet, vagy teljesen újat tervezel, az addig kapott szavazataidat elveszted!

Mi lehet az oka annak, hogy a moderátor nem hagyja jóvá a tervet? elolvasom!

Pontos, részletes tájékoztatást a játékszabályzat 2.5-ös pontjában találsz. A pólókon nem szerepelhetnek pl. trágár szavak vagy etnikai, vallási, nemi, politikai nézeteket sértő kifejezések.

Hány darab pólópárral pályázhatok a nyereményjátékban? elolvasom!

Csak egy darab pólópárral pályázhatsz a nyereményjátékban, de ha elkészített terved mégsem tetszene, van lehetőséged módosítani vagy újratervezni azt. Újratervezés esetén a régi terv törlődik az oldalról.

Hogyan tudom megnyerni az általam tervezett pólókat? elolvasom!

Ha bekerülsz a 100 szerencsés nyertes közé, akiket közjegyző jelenlétében kisorsolunk a promóció végén, megvalósítjuk egyedileg tervezett pólódat, és 30 napon kiszállítjuk az általad megadott címre.

Pólóidat nem csak sorsolás útján nyerheted meg: amennyiben pólóterved mentése előtt hozzájárultál, hogy részt veszel a közönségszavazáson, és pólóterved a 10 legtöbb szavazatot kapott terv között van a játék lezárultakor, garantált a nyereményed!

A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint kihirdetjük őket a Nyertesek menüpontban 2019. április 15-én. További részletek a játékszabályzatban.

Tipp: Növeld nyerési esélyeidet azzal, hogy részt veszel a közönségszavazáson! Oszd meg a pólótervedet a Facebook-on, hogy minél többen tudjanak szavazni rá!

Hogyan tudok részt venni a közönségszavazáson? elolvasom!

A tervezés 3. lépésénél, a pólóterved mentése előtt nyilatkozz, hogy részt szeretnél venni a közönségszavazáson a szöveg melletti jelölőnégyzet bepipálásával. Ha ezt megtetted, terved automatikusan bekerül azon tervek közé, amikre lehet szavazatot leadni.

Amennyiben a pólóterv mentésekor nem adtad a hozzájárulásodat a közönségszavazásban való részvételhez, a terved módosításánál van lehetőséged pótolni ezt.

Fontos: Ha mentett pólótervedet módosítod, vagy teljesen új pólókat szeretnél tervezni, az addig kapott szavazataidat elveszted!

Hogyan tudok szavazni? elolvasom!

A szavazáshoz nem szükséges belépned vagy regisztrálnod az oldalra. Úgy tudsz szavazatot leadni kedvenc pólóidra, hogy rákattintasz a terv alatt található Szavazok gombra. Egy nap, egy tervre, csak egyszer szavazhatsz.

Hogyan tudom megosztani a pólótervemet a Facebook oldalamon? elolvasom!

Pólótervedet a jóváhagyó e-mailben vagy az Adatlapom menüben található Facebook gombbal tudod közvetlenül megosztani az üzenőfaladon, de van lehetőséged egyedi link megosztására is, amit a Galéria/Szavazás menüben, a saját pólóidra kattintva generál a weboldal az URL mezőben. A linket kimásolva könnyedén meg tudod osztani a pólótervedet akár üzenetben is.

Mi történik, ha nem nyerem meg a tervezett pólóimat? elolvasom!

Mindenképpen megkapod e-mailben az általad tervezett pólópár látványtervét és csatolmányként a 2 pólógrafikát png-ben. Így, ha nem is nyertél, saját költségen megvalósíthatod a pólókat bármely pólónyomással foglalkozó szaküzletekben vagy online pólótervező oldalon.

Meddig tart a játék és mikor lesz a sorsolás? elolvasom!

2019. március 18. 9:00 órától 2019. április 7. éjfélig tart a játék. A sorsolás 2019. április 8-án lesz, az eredményhirdetés pedig 2019. április 15-én.

Hogyan tudom meg, hogy nyertem? elolvasom!

A Nyertesek aloldalon közzétesszük a nyertesek nevét és a hozzájuk tartozó pólóterveket, valamint e-mailben is értesítünk, ha nyertél.

Hogyan jutok hozzá nyertesség esetén a pólókhoz? elolvasom!

A sorsolást követően felvesszük veled a kapcsolatot és bekérjük postai címedet, ahova legkésőbb 30 napon belül kiszállítjuk a pólóidat futárszolgálattal.

Fontos: A kiértesítést követő 3 napon belül reagálnod kell az e-mailre és elküldened a kiszállítási címet, különben a nyertesség a sorban következő tartaléknyertesre száll.

Más kérdésem lenne, hol kérdezhetek? elolvasom!

A játék további részleteivel kapcsolatban pontosabb tájékoztatást a hivatalos játékszabályzatban találsz. További kérdéseiddel a levelek@tchibofamily.hu e-mail-címen kereshetsz minket.