GYIK

Kik vehetnek részt a játékban? elolvasom!

Bármely bejelentett magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött személy részt vehet a játékban, aki elfogadja a játékszabályzatot.

Hogyan tervezzek bögrét? elolvasom!

Keresd meg a tervezőfelületet! A jobb oldalon találod a szerkesztési lehetőségeket. Minimum egy feliratot vagy egy ikont helyezz a bögrére, mert csak így tudod elmenteni. Először írd be a feliratot maximum 40 karakterben vagy válassz a már előre megírt feliratok közül! Válassz betűtípust, méretezd a lehetőségek szerint a szöveget és válassz maximum 10 ikont a bögrédre! Ha elégedett vagy a műveddel, regisztrálj vagy jelentkezz be az oldalra, fogadd el a játékszabályzatot és mentsd el a bögrédet! A moderátorok ezután átnézik az alkotásodat, és ha rendben találják, közzéteszik az oldalon.

Mit tehetek a bögrére? elolvasom!

Csak a tervezőfelületen megadott eszközökkel szerkesztheted a bögre felületét, tehát felirat és ikon lehet rajta, a játékszabályzatban leírtak szerint.

Mi lehet az oka annak, hogy a moderátor nem hagyja jóvá a tervet? elolvasom!

Pontos, részletes tájékoztatást a Játékszabályzat 2.5-ös pontjában találsz. A bögréken nem szerepelhetnek pl .trágár szavak vagy etnikai, vallási, nemi, politikai nézeteket sértő kifejezések.

Hány darab bögrével pályázhatok a nyereményjátékban? elolvasom!

Csak egy darab bögrével pályázhatsz a nyereményjátékban, de ha elkészített terved mégsem tetszene, van lehetőséged új bögrét tervezni. Ez esetben a régi terv törlődik az oldalról.

Hogyan tudom módosítani vagy törölni a mentett bögretervemet? elolvasom!

Bögretervedet módosítani vagy törölni az Újratervezem gombbal tudod, amit a Ti terveztétek vagy az Adatlapom menüpontban találsz meg. Az Újratervezés gombra kattintva van lehetőséged új bögrét készíteni, viszont ebben az esetben a régi terved törlődik az oldalról.

Hogyan tudom megnyerni az általam tervezett bögrét? elolvasom!

Az elmentett és jóváhagyott bögretervek közül a promóció végén, sorsolással választjuk ki a 100 nyertest. A nyerteseket emailben értesítjük.

Hogyan tudom megosztani a bögretervemet a Facebook oldalamon? elolvasom!

Facebook oldaladra a jóváhagyó emailben vagy az Adatlapom menüben található Facebook gombbal tudod közvetlenül megosztani.

Mindenki kap bögrét, aki elkészítette a tervet a bögretervezővel? elolvasom!

Bögrét csak az a 100 szerencsés nyertes kap, akiket a játék végén kisorsolunk, de mindenki megkapja e-mailben a tervét, amit egy gombnyomással meg lehet osztani a Facebookon vagy kép formájában le lehet tölteni.

Meddig tart a játék és mikor lesz a sorsolás? elolvasom!

2018. október 29-től 2018. november 18. éjfélig tart a játék, az eredményhirdetés pedig 2018. november 26-án lesz.

Hogyan tudom meg, hogy nyertem? elolvasom!

A Nyertes bögrék aloldalon közzétesszük a nyertesek nevét és a hozzájuk tartozó bögreterveket, valamint emailben is értesítjük őket.

Hogyan jutok hozzá a bögréhez? elolvasom!

A sorsolást követően felvesszük veled a kapcsolatot és bekérjük postai címedet, ahova 30 napon belül kiszállítjuk a bögrédet futárszolgálattal.

Más kérdésem lenne, hol kérdezhetek? elolvasom!

A Játék további részleteivel kapcsolatban pontosabb tájékoztatást a hivatalos játékszabályzatban találsz. További kérdéseiddel a levelek@tchibofamily.hu e-mail címen kereshetsz minket.