GYIK

Kik vehetnek részt a játékban? elolvasom!

Bármely bejelentett magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött személy részt vehet a játékban, aki elfogadja a játékszabályzatot.

Hogyan tervezzek képeslapot? elolvasom!

Keresd meg a tervezőfelületet a Tervezz képeslapot aloldalon! A szerkesztési lehetőségeket a felület jobb oldalán találod. Először készíts egy fotót magadról egy üres papírlappal a kezedben, vagy tölts fel egy korábbi képet magadról. Majd add meg az anyukádnak szóló üzenetedet maximum 40 karakterben vagy válassz a már előre megírt üzenetek közül! A szöveg elhelyezkedését, betűtípusát és méretét egyaránt módosíthatod. Ezután – ha szeretnél – hosszabb üzenetet is írhatsz anyukádnak, amely a Ti Terveztétek galériában már nem lesz látható a többi felhasználó számára. Végül nézd meg a képeslapodat előnézetben, és ha elégedett vagy a műveddel, regisztrálj vagy jelentkezz be az oldalra, fogadd el a játékszabályzatot és mentsd el a képeslapot! Ezt követően a moderátorok átnézik az alkotásodat, és ha rendben találják, megkapod e-mailben, illetve – hozzájárulásodtól függően – megjelenik a képeslaptervező galériában is.

Hogyan jut el a képeslap édesanyámhoz? elolvasom!

Ha a képeslapod megfelel a moderálási szabályzatnak, a kész művet megkapod e-mailben, png formátumban. Innen már könnyen továbbíthatod anyukádnak e-mailben.

Mi kerülhet egy képeslapra? elolvasom!

A feltöltendő fotót Te választhatod ki vagy készítheted el webkamerával. A képre kerülhet egy rövid üzenet, a kép alá pedig egy hosszabb, privát üzenet – ez utóbbi nem fog megjelenni a Ti Terveztétek galériában. Mind a képnek, mind a szöveges elemeknek meg kell felelniük a Játékszabályzatban leírtaknak.

Mi lehet az oka annak, hogy a moderátor nem hagyja jóvá a tervet? elolvasom!

Pontos, részletes tájékoztatást a Játékszabályzat 3.1.3-as pontjában találsz. Néhány kiemelt példa: trágár beszéd vagy etnikai, vallási, nemi, politikai nézeteket sértő kifejezések.

Hogyan tudom módosítani a mentett képeslaptervemet? elolvasom!

Újratervezésre akkor is lehetőséged van, ha már elmentetted a képeslapot. A Ti Terveztétek vagy az Adatlapom menüpontban tudsz az Újratervezésre kattintva új képeslapot készíteni, viszont ebben az esetben a régi terved törlődik az oldalról.

Hány darab képeslapot készíthetek el? elolvasom!

Egyszerre csak egy aktív képeslapod lehet. Amikor a már kész képeslapodat újratervezed, a korábbi képeslapod automatikusan törlődik az oldalról. A nyereményjátékban csak akkor veszel részt, ha van aktív képeslapod a nyereményjáték lezárásakor, május 6-án 23:59:59 perckor.

Hogyan tudom megnyerni a fotómat művészi alkotás formájában? elolvasom!

Az elmentett és jóváhagyott képeslaptervek közül a promóció végén, sorsolással választjuk ki a 10 nyertest. A sorsolás időpontja: 2018. május 7.

Meddig tart a játék és mikor lesz a sorsolás? elolvasom!

2018. április 13 - 2018. május 6. éjfélig tart a játék, eddig tervezhetsz képeslapot. A sorsolásra pedig 2018. május 7-én kerül sor.

Hogyan tudom meg, hogy nyertem? elolvasom!

A nyertesek nevét és a hozzájuk tartozó képeslapterveket a Nyertesek aloldalon tesszük közzé 2018. május 21-én, illetve e-mailben is értesítünk.

Ha nyertem, hogyan jutok hozzá a nyereményemhez? elolvasom!

A sorsolást követően felvesszük veled a kapcsolatot, és bekérjük postai címedet, ahova a GLS futárszolgálat 30 munkanapon belül kiszállítja a képedből készített művészi alkotást.

Más kérdésem lenne, hol kérdezhetek? elolvasom!

A Játék további részleteivel kapcsolatban pontosabb tájékoztatást a hivatalos játékszabályzatban találsz. További kérdéseiddel a levelek@tchibofamily.hu e-mail címen kereshetsz minket.