GYIK

Mi ez az oldal? elolvasom!

A Tchibo Family márka weboldala, amelyen valódi családi történeteket olvashatsz. A történetek humorosak, meghatóak, de mindenképp hitelesek, mert anyák írják és anyáknak szól. Arra vagyunk kíváncsiak milyen anyának lenni manapság, ezért felkértünk 5 anyát, hogy mutassák meg nekünk.

Kik a szerzők? elolvasom!

A szerzőink valódi családanyák, akik a blogjaikon és weboldalaikon publikáltak. Őket kértük fel, hogy pár héten át osszák meg velünk a családi történeteiket és valódi anyapillanataikat. Ha többet szeretnél tudni róluk, kattints a szerzők fülre.

Hogyan küldhetek be történetet / hogyan jelentkezhetek szerzőnek? elolvasom!

Örülünk, hogy inspirálódtál és jelentkezni szeretnél szerzőnek. Ehhez először is regisztrálnod kell a Valódi Anyapillanatok aloldalunkon. Ezt követően a Küldj történetet (menü)fülre kattintva tudod feltölteni az előre megírt történetet vagy be is gépelheted. Az oldalon található további információk segítenek a jelentkezésben.

Mennyi történetet küldhetek be? elolvasom!

Amennyit szeretnél. Válaszd ki azt az írásaidból, amely szerinted a legjobban sikerült, amelyben őszintén megmutatkozik, milyen anyának lenni. Mi ezekre az írásokra vagyunk leginkább kíváncsiak

Hol olvashatom el beküldött történeteket? elolvasom!

A beérkezett történeteket a "Ti küldtétek" menüpont alatt találod.

Milyen formátumban és milyen tartalmat kell feltölteni? elolvasom!

A történeteket gépeld be vagy másold be a "Az én történetem..." rubrikába. A történethez kötelező legalább egy kapcsolódó fotót vagy videót feltöltened. Figyelj arra, hogy a fotón vagy a videón szereplő személyek beleegyeztek a publikálásba.

Feltölthető képek formátumai: .jpg, .jpeg, .png
Feltölthető képek méretlimitei: max. 5 Mb

Feltölthető videók formátumai: .mp4, .ogg, .webm, .ogv
Feltölthető videók méretlimitei: max. 50 Mb

Milyen történeteket küldjek be? elolvasom!

A tartalmas, mások számára is szórakoztató anyatörténeteket értékeljük. Azokat a pillanatokat keressük, amelyben megmutatkozik, milyen anyának lenni, mit ad neked az anyaság és hogyan éled ezt meg. Olyan érzelmes, humoros vagy megható történeteket várunk, amelyekből mások is tanulhatnak, amelyekben mások is magukra ismerhetnek vagy választ kaphatnak a családdal és anyasággal kapcsolatos kérdéseikre. Inspirálódj a történeteinkből, olvasd el őket és írd meg a sajátodat!
*Választható készülékek: Apple iPhone SE, LG G5 SE, Samsung Galaxy A5.
**Két felnőtt, napi átlag két kávé fogyasztásával számolva, választhatóan 13kg őrölt-pörkölt, szemes vagy 3 kg instant Tchibo Family kávé.